Hvor mye koster Ultherapy?

Vi snakker om en av de mest populære estetiske behandlingene i USA! Dette gjør at prisen er viktig. Det er viktig å vite hvor mye du kan spare dersom du gjør behandlingen i Ungarn, i stedet for i ditt eget land.

Kan Ultherapy koste mye mindre i Ungarn? Er det virkelig verdt å reise dit bare for å få denne behandlingen? Svaret er JA!

Det er en betydelig forskjell mellom prisene i Ungarn og Norge eller andre vesteuropeiske land. Vil du vite hvor mye behandling koster? Bare fortsett å les!

 

Hva er Ultherapy?

Dersom du har fulgt oss en stund, kan du hoppe til neste avsnitt, for da vet du allerede alt. Hvis ikke, kan du lese neste del og lære mer om hvorfor denne behandlingen er så spesiell.

FDA-godkjent Ultherapy er en unik prosedyre for å løfte og stramme opp huden. Ultherapy kan løfte øyenbrynene, kinnene, området rundt munnen og halsen uten kirurgi, kun ved hjelp av ultralyd.

Dette er en svært trygg behandling som har blitt grundig testet. Behandlingen tar bare ca 1-2 timer, og etter det kan du nyte et måltid i vår eksklusive restaurant eller prøve vår velværeavdeling.

Det er ingen nedetid, ingen overnatting på sykehus. Faktisk trenger du ikke engang et hotellrom. Dersom du ankommer om morgen, kan du reise hjem på ettermiddagen. For mer informasjon, klikk her. Men, ikke glem det viktigste spørsmålet:

 

Hvor mye koster Ultherapy i Norge?

Mange klinikker i Norge velger å ikke vise Ultherapy prisene på sine nettsider. Grunnen til dette er sannsynligvis at Ultherapy er en svært kostbar prosedyre i Norge.

Det er stor forskjell i pris uansett om vi ønsker å behandle bare området rundt øyenbrynene, eller om vi foretrekker en full ansiktsbehandling med halsen inkludert. Den førstnevnte er selvfølgelig en mindre prosedyre og sistnevnte en mer kompleks og lengre behandling med fantastiske resultater. Dette er ikke hva vi sier; dette er sagt av FDA.

La oss snakke om de to største behandlinger, siden de gir mest synlige resultater: hele ansikt pluss halsen. Vi kunne også kalle dette den mest optimale løsningen, og etter det kan du si: «Jeg er en ny person»
Etter søk på internett, har vi funnet noen få som har sine priser opplyst. Hele ansikt koster mellom 23 000,- og 30 000,- norske kroner, og halsen koster fra 19 000,- kroner.
Vi mener dette er dyrt. La oss ta en titt på prisen for samme behandling i Ungarn!

 

Hvor mye koster Ultherapy i Ungarn?

Ungarn har tiltrukket pasienter fra Vest-Europa i flere tiår, på grunn av de gunstige prisene og god kvalitet på tjenestene. Målet er alltid å få samme kvalitet til en lavere pris.

Klinikker som Oxygen Medical har moderne utstyr og høyt kvalifiserte spesialister. Ta en titt på vårt bildegalleri og se selv: vår institusjon vil sikkert møte dine forventninger!

Reisekostnader er ikke et problem i dag: flygingen kan enkelt bestilles til under 1000,- kroner. Siden Ultherapy er en lunsjtid behandling er det ikke nødvendig å tilbringe natten i Budapest. Du står fritt til å reise hjem etter behandlingen.

Dersom du velger en full ansiktsbehandling eller hele ansikt pluss hals-behandling, får du gratis transport til og fra flyplassen. Blir du sulten, er du velkommen til å spise i den berømte og eksklusive restaurant Locavore. Dersom du fortsatt har tid igjen, kan du nyte vår velværeavdeling.

Så selv med flybilletter, valgfri sightseeing og souvenir shopping, kan du spare halvparten av Ultherapy kostnadene. Ja, halvparten!
Bare lukke øynene og tenk på hvordan du vil bruke disse pengene: 10 000 – 20 000 norske kroner!

sammenligning NO

Ultherapy priser i Norge og Ungarn

Kan jeg spare penger? JA! Så hvorfor skulle jeg ikke det?

Ja, hvorfor ikke? Du tilbringer en fin dag i Budapest, skjemmer deg bort med skjønnhet og velvære, og deretter reiser hjem med en ny frisk glød.

La oss oppsummere hva du får for dette beløpet, ca 20 500,- kroner: en «full ansikt & hals» behandling, inngang til vår velvære avdeling og et måltid. Transport fra og til flyplassen er gratis.

Dette er et tilbud du ikke bør gå glipp av, er det ikke? Du har mulighet til å bestille en lørdag, dersom ukedagene er hektisk. Kun én lørdag er fortsatt ledig frem til jul. Så skynd deg, det er mange som ønsker å se hvor spennende Budapest er i helgene!

Klikk her for å kontakte oss, og vi vil svare innen 12 timer!