Om Oxygen Medical

Velkommen til Oxygen – en verden av skjønnhet, helse og velvære!

Da Oxygen ble grunnlagt, var målet å gi mer. Oxygen Medical ønsket å skape et sted hvor man kan finne ro, avslapning og rekreasjon i tillegg til en trygg medisinsk bakgrunn.

 

Din komfort – Oxygen Medical ble etablert som Ungarns største velvære, trening og legesenter. Her kan du finne alt i samme bygning. Legesenter, tannlege, spisefasiliteter, avslapping og nytelse. Våre to hovedsentre har henholdsvis 8000 og 7000 kvadratmeter med massasje, badstuer, svømmebasseng, Jacuzzi, trimrom, frisør og manikyr. Og naturligvis, to førsteklasses medisinske sentre. Alt for din komfort.

Trygg medisinsk bakgrunn – Vår prioritet er alltid å gi våre kunder den høyeste kvalitet på medisinsk behandling. Mer enn 20 spesialister står til tjeneste på våre medisinske senter.

Vår omsorg -din kvalitetsgaranti – Vi legger stor vekt på sikkerheten i våre tjenester. Oxygen Medical ble anerkjent med ISO 9001 sertifisering allerede i november 2011. Vi er stolt av å kunne gi en slik enestående kvalitet og service til alle våre kunder.

På Oxygen-sentrene kan du gjøre alt på samme tid –Våre profesjonelle team gir deg de perfekte løsninger uansett hva du ønsker å endre på. Den atmosfære og service våre kolleger gir, i tillegg til de organiserte programmer, er en god ferieopplevelse for våre kunder. Vårt mål er å behandle, men samtidig skape trivsel for våre kunder i løpet av sitt opphold i Budapest.

3E7E4393