Estetisk tannbehandling – Fasetter – Tannbleking

aesthetic_dentMålet med estetisk tannbehandling er ikke bare å bevare eller redde tennene, men også gjøre dem vakre med hjelp av moderne tannteknikk.

Mange pasienter ønsker gjerne hvite symmetriske tenner, men tannregulering eller tannbleking er kanskje ikke alltid det beste alternativet. Takket være dental utvikling og innovasjon er det mange muligheter, slik at alle kan finne en god løsning.

 

 

Tannbleking og fasetter er for eksempel gode alternativer til å få et vakkert smil.

En tann som er skadet kan restaureres med et innlegg eller overlegg, noe som er mye mer estetisk enn en vanlig fylling.

 

Tannbleking

Misfargede tenner kan oppstå selv om man opprettholder god munnhygiene. Den viktigste årsaken til gul-brune tenner er tannstein, men andre faktorer er visse matvarer og drikkevarer, tobakk, aldring, genetikk, traumer, sykdom og medisiner.

Profesjonell tannbleking kan bleke tennene 2-4 nyanser, på bare én behandling.

Oxygen Medical bruker den sikreste og mest effektive prosedyren, og pasientene får alltid en profesjonell tannpuss før behandlingen.

 

 

Skallfasetter

En skallfasett er et tynt lag av porselen som blir sementert på tannen for å forbedre tannestetikk, eller for å beskytte overflaten. Skallfasetter blir alltid laget i tanntekniske laboratorier. De bevarer mest mulig av den naturlige tannen, da det er behov for svært lite preparering. Skallfasetter kan endre farge, form, størrelse og lengde på tennene.

Dersom skallfasetten er riktig utformet og plassert, er det et slitesterkt og svært estetisk alternativ.

Indirekte fyllinger - innlegg og overlegg

Indirekte fyllinger brukes på små til moderate tannskader og hulrom. De er i utgangspunktet større enn vanlige fyllinger, og mindre enn en krone. Innlegg og overlegg blir alltid produsert i tannteknisk laboratorier og deretter sementert til tannen. Indirekte fyllinger blir betraktet som en sterk, langvarig reparerende løsning.

Innlegg dekker liten del av den bitende overflaten, mens et overlegg dekker hele tannkronen.

 

Gi det noen tanker:

-Du kan spare opptil 70% på tannbehandling i forhold til prisene i Norge.

-Takket være unike muligheter har selv de største behandlingene blitt rimelige.

-Til større behandlingen er, jo mer kan du spare.

-De spesialister som arbeider på vår klinikk tilbyr holdbare, høykvalitets løsninger på tannproblemer. Våre tjenester er tilgjengelige med gunstige betingelser.