Dermatologi

dermal_new

En vakker og sunn hud er viktig om vi ønsker å opprettholde et ungdommelig utseende.

Takket være fremskritt i utviklingen av foryngende behandlinger, er det tilgjengelig mange forskjellige muligheter. Et av de viktigste målene for estetisk dermatologi er å hindre utviklingen av rynker og behandle eksisterende rynker.

Huden vår forandrer seg med alderen. I hvilken grad aldringen synes på huden vår avhenger av gener og miljøfaktorer.

Oxygen Medical finner det derfor viktig at våre pasienter tar kontakt med hudlege for å finne den mest optimale behandlingen.

 

Botox

Botox er en av de mest populære foryngende behandlinger, hovedsakelig fordi den har umiddelbare resultater. Botulinum toxin er et stoff som ved å midlertidig lamme musklene er i stand til å fjerne rynker.

Behandlingen tar bare 20 minutter, og gjør at du ser 10 år yngre ut.

 

GUNA Biolifting

Bio løfting er en svært skånsom behandling som bruker spesielle naturlige produkter. Huden vil se og føle seg yngre umiddelbart.

Det er ingen bivirkning, og den kan brukes som eneste behandling eller i kombinasjon med en av de andre fornyende behandlinger.

 

Hyaluronsyre filler

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i nesten ethvert levende organisme. Det er forenlig med det menneskelige legeme. Dermale fyllstoffer er et utmerket valg for å redusere ansiktsrynker og linjer, men kan også bidra til å forbedre formen til områder som leppene og kjeven. Det er en rask og sikker behandling med nesten øyeblikkelig virkning.

 

Dermaroller

Dersom du lider av akne arr eller aldershud, kan det riktige valget for deg være Dermaroller. En rull med små nåler føres over huden og stimulerer den til å fornye og reparere seg selv på en naturlig og trygg måte. Resultatet er en sunnere og yngre hud.

 

Trinity laserbehandling

Trinity laserbehandling er en foryngende behandling uten nåler, kjemikalier eller kirurgi. På kun én timeavtale får du tre foryngende behandlinger: rynkereduksjon, farge og pigment korreksjons og innstramming av huden. Resultatet av behandlingen er umiddelbart merkbar, og vil fortsette å øke i månedene etter prosedyren.

 

Permanent hårfjerning

Er du lei av barbering, voksing eller napping for å fjerne uønsket hår? Da bør du kanskje vurdere hårfjerning med laser.

ELOS teknologien sender ut optisk lys samtidig med radiofrekvens, noe som ødelegger hårsekkene. Denne teknologien gjør det også mulig å behandle de dype hårrøttene. Gjennomsnittlig er det behov for 6-8 behandlinger for å oppnå et perfekt sluttresultat. Behandlingen er trygg og gir minimalt ubehag for pasienten.

 

 

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med oss!