Referanser

Oxygen Medical har behandlet 12.000 ungarske og over 1500 norske pasienter siden 2009, og har mottatt enestående tilbakemeldinger gjennom årene. Les våre referanser og sørg for at du velger riktig klinikk for å fornye ditt smil eller for andre behandlinger.

Lena G. (Hedemark)
Har nettopp kommet hjem etter første runde av min tannbehandling i Oxygen Medical. Må si jeg grudde meg veldig men ble veldig posetivt overaskett:) Topp service,god informasjon og ikke minst god kvalitet. Du blir guidet hele veien og det er også tolk tilstede hvis man ønsker det. Anbefales på det sterkeste. En super stor takk til Lisa som fikset og ordnet alt og som var med meg hele tiden
N. Ingolfsrud (Norge)

"Dear Beata,

After a long period I lived with an imperfect smile, I was very excited in the last days at the clinic. Waited for the perfect prosthesis so long, and at the end, I wasn't disappointed.

My smile was never so beautiful as it now, and I'm very proud. Heading to the airport I just smiled and smiled, and it was easy to be nice with everyone, because I had always the opportunity to show my new look.
Now I think this changing will transform my life, and I can't wait to show the result to my friends and relatives. I can tell you this: my wife almost didn't come to know me.

I want to thank all of you the help, without you guys it couldn't happen. Please give to Mr. Ivanyi and Ms. Benkő my compliments, they did a first-class job.
Wish you the best of luck, and I leave word to my fellow Norwegians: don't wait too much go to Hungary for a better denture. Every Krones and days are worth for it.

Best regards, N. Ingolfsrud"

Harriet G. (Møre & Romsdal)

Dette er tilbudet du må velge om du ønsker god kvalitet og service på topp ved tannhelsebehandling i Budapest. Du blir guidet fra A til Å hver dag og får hjelp og tolk ved behov. Absolutt å anbefale

Torkil M. (Hedemark)

Må si jeg er veldig fornød med behandling av både tenner og person. Du blir tatt vare på fra du reiser til du er tilbake. Lisa og Sabine blir gjerne med på omvisning i Budapest under oppholdet. Veldig fornøyd!

T. Larsen (Troms)

Oxygen Medical v/ Lisa Mari Dahle

Jeg takker for god behandling og gode opplevelser. Fikk tilbud fra en tannlege i Harstad for kr 140 000.-, og betalte totalt kr 63 000.- hos dere i Oxygen. I tillegg kom naturligvis hotell og reise på 15-16 000.-, men det inkluderte jo to turer med kona, og en god ferie. Jeg synes dette med hvor mye man kan spare av penger må dere få bedre frem, og selv om reisa kom i tillegg, ville en tur til og fra tannlegen i Harstad blitt like dyr fordi jeg måtte ta fri mange ganger fra jobb.

En takk til alle på klinikken, men også til “reiseleder / guide“ som vi var heldig å ha med. Budapest er blitt vår favoritt-by nr.1, takket være en god omvisning i og rundt de sentrale bydeler og severdigheter. Med felles middager på de mange restauranter som alle virket som var Geirs lokale favoritter ble tannturen til en ferie.
(PS. Dersom dere trenger referanser er det bare å bruke meg.)

Aage M. (Østfold)

Hei Lisa!!
-
Takk for hyggelige møter på telefonen med flott hjelp og service.
Turen til behandling, og oppholdet har vært over all forventning, takket være din far, og din mor m fam når de kom, slik at vi ferskingene fikk et smakfullt og nydelig møte med Budapest og klinikken. ENESTÅENDE, OG VI STORKOSTE OSS, samtidig ble det mulig å kunne bevege seg på egenhånd.

Liv har fått et nydelig smil, men jeg må rette på flere tenner enn antatt, så min munn må tilbake, og da gleder jeg meg til å følge med, ja - Liv også.

ART-hotell som vi bodde på, vart utrolig behagelig på alle måter, med veldig forkommen betjening, nydelig frokost, og rent og pent rom, derfor vil vi gjerne bo der, for da kan vi bruke de vegene vi har blitt kjent med, som utgangspunkt for nye oppdagelser.- Det er vel fin vår i Ungarn i april, så dersom vi kan vente til da, gjør vi gjerne det, men det bestemmer du og Beata.

Takk for den kjempepakken vi fikk, og dere har fått 2 begeistrede venner av Oxygen Medical, avdeling Norge og Budapest.

Det skal bli spennende å se hva 2015 vil bringe, og vi ønsker deg og storfamilien din en velsignet julehøytid.

Takknemlig julehilsen fra

Liv og Aage